Manikura in pedikura

Lepotni pripomočki za obraz, roke in noge. Naša ponudba obsega pripomočke tako za osebno kot tudi profesionalno rabo. V sodelovanju s partnerji TUŠ drogerije, Sanolabor in izbranimi lekarnami po Sloveniji, ponujamo širok nabor pincet, škarij za nohte, nege za nohte ter ostalih kozmetičnih pripomočkov priznanih blagovnih znamk Beautytime International in Manicare.

  • Beautytime International je mednarodno priznana blagovna znamka visoko kakovostnih kozmetičnih pripomočkov in proizvodov za nego nohtov. Njen ustanovitelj, Guido Olocotino je z inovacijami in svojevrstnim italijanskim dizajnom ustvaril dodano vrednost, ki je pustila globok pečat v kozmetični industriji v Evropi.Široka paleta proizvodov vključuje pincete, nego za nohte, gobice za ličenje, čopiče in aplikatorje, škarje za nohte, klešče, ščipalce za nohte, orodja za manikuro, pedikuro, nego telesa in kozmetične pripomočke za nego las. Več o proizvodih si preberite na njihovi spletni strani.
  • Manicare je blagovna znamka avstralskih korenin, narejena za profesionalne vizažiste in zahtevne uporabnike, ki prisegajo na najboljše. Z več kot 40 let tradicije je Manicare postal svetoven sinonim za kozmetične pripomočke, saj je na voljo v več kot 30 državah po svetu.Široka paleta proizvodov vključuje pilice, polirne pilice, škarje in ščipalce za nohte, kozmetične čopiče, gobice, precizne pincete, klešče za trepalnice, nego za nohte ter orodja za manikuro in pedikuro. Več o proizvodih si preberite na njihovi spletni strani.