Otroška igrala

Funkcija medgeneracijskega športnega parka je spodbuda gibanja in medsebojna interakcija – zabava. Zabava je otroku najboljše darilo, zato smo v naš prodajni program vključili raznovrstna otroška igrala, primerna tako za najmlajše kot tudi za malo starejše rekreativce. Igrala so zasnovana na konceptu raziskovanja in domišljije, ki otroka pritegnejo in pokažejo, da je šport lahko tudi zabaven. Vsa otroška igrala imajo ustrezne varnostne certifikate oz. deklaracije, ki zagotavljajo skladnost z varnostnimi zahtevami otroških športnih površin in otrokom omogočajo varno in zabavno igro.

  • Ponosni smo, da lahko v naš prodajni program vključimo evropsko blagovno znamko Buglo, ki s svojimi inovativnimi in visoko kakovostnimi proizvodi ustvarja nepozabne trenutke zabave milijonim otrok po svetu. Prodajni program vključuje igrala za otroke od 1-14 let starosti, prav tako pa ponuja tudi urbane proizvode in celovita otroška igrišča. Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
  • Stilum je blagovna znamka, ki slovi po visoko kakovostnih proizvodih, narejenih iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in nizke stroške vzdrževanja. Njihova igrala temeljijo na inovativnem in edintvenem dizajnu, ki spodbujajo otrokovo domišljijo in naredijo igro še bolj zabavno! Prodajni program vključuje gugalnice, vrtiljake, plezalne sestave, vzmetna igrala in velike igralne komplekse. Več o ponudbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani.
  • JMP je evropska blagovna znamka z več kot 17-letno tradicijo proizvodnje in razvoja otroških igral in telovadnih sestavov. Njihova igrala slonijo na konceptu narave in družbene odgovornosti. Narejena so iz izredno masivnega, impregniranega lesa, z inovativnimi, zabavnimi elementi, ki bodo navdušili vsakega otroka. Prodajni program vključuje gugalnice, igrišča, trampoline, urbane proizvode in še mnogo več. Več o ponudbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani.