Street Workout telovadni sestavi

Ulična vadba ali »street workout« je v zadnjih nekaj letih postala športni fenomen med mladim aktivnim prebivalstvom. Telovadni sestavi so primerni tako za začetnike kot tudi za profesionalne uporabnike in omogočajo zahtevno vadbo celotnega telesa. Naša ponudba zajema visoko kakovostne telovadne sestave z raznovrstnimi vadbenimi elementi, kot novost pa smo dodali tudi novi seriji za paraplegike in navdušence koncepta vadbe »parkour«. Vsi sestavi so ustrezno varnostno certificirani oz. deklarirani in zagotavljajo varno in uporabniku prijazno vadbo.

  • Serija Kenguru Professional je zasnovana po predlogih profesionalnih športnikov Svetovne federacije ulične vadbe in gimnastike (WSWCF) in je narejena iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo nizke stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo. Naša paleta proizvodov sega od posazmeznih telovadnih sestavov, do sestavljenih telovadnih kompleksov, ki so primerni tako za začetnike, kot tudi za profesionalne uporabnike. Blagovna znamka Kenguru Pro s svojim slovesom širi kulturo športne rekreacije po celem svetu, saj s svojimi proizvodi zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo!
  • Serija Kenguru Para je prilagojena za uporabnike z oteženim gibanjem. Telovadni sestavi so prilagojeni tako, da omogočajo enostaven dostop z invalidsko opremo in zagotavljajo varno vadbo na vseh telovadnih sestavih. Telovadni sestavi so primerni tako za začetnike, kot tudi za profesionalne uporabnike. Blagovna znamka Kenguru Pro s svojim slovesom širi kulturo športne rekreacije po celem svetu saj s svojimi proizvodi zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo!
  • Serija 1 Move je posebna izvedba telovadnih sestavov, primernih za domačo uporabo. Veliko ljubiteljev ulične vadbe želi postaviti svojo športno galerijo, zato smo naš prodajni program obogatili in pripravili široko paleto telovadnih sestavov, ki jih lahko enostavno postavite na domačem vrtu!. Več o telovadnih sestavih si preberite na spletni strani blagovne znamke 1 Move.

Vsi telovadni sestavi so na voljo tudi iz nerjavečega jekla AISI 304 in AISI 316L. Za več informacij prosimo obiščite spletno stran Outdoor Fitness & Fun!