O nas

»Skrb za telo in dobro počutje je naše osnovno vodilo.«

IMEX TRADE d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990 in že od vsega začetka zapisano kozmetiki in negi telesa, torej uvozu in distribuciji kozmetičnih izdelkov in pripomočkov na slovenskem trgu.

Naš prodajni asortiman kategorije lepota in nega je vključen predvsem na specializiranih prodajnih mestih, drogerijah, lekarnah in nakupovalnih centrih, blagovni znamki Hairdreams in Stop&Grow pa najdete v boljših frizerskih salonih v Sloveniji in na Hrvaškem.

V zadnjem desetletju smo prodajni program popolnoma prenovili in vanj vključili kategorijo Šport in zabava na prostem ter ustvarili blagovno znamko Outdoor Fitness & Fun, ki je v zadnjih sedmih letih doživela mednarodni razcvet. Zunanje športne površine postajajo vedno bolj obiskane in naše poslanstvo je, da ljudem omogočimo varno in zabavno vadbo, vsak dan. S sloganom »Za aktiven vsakdan« želimo spodbuditi ljudi k vsakodnevni aktivni vadbi, zato se z lokalnimi samoupravami, občinami, športnimi društvi in fundacijami borimo proti telesni neaktivnosti in skupaj verjamemo da je »Zdrav duh v zdravem telesu«.