Zunanje fitnes naprave

Naprave za vadbo na prostem omogočajo zabavno rekreacijo, ki je primerna za vse generacije. Vadba je sproščujoča in enostavna, saj uporabniki krepijo mišice le s silo svoje teže! Naša široka ponudba vključuje fitnes naprave modernih ali klasičnih oblik, različnih vrst materialov in neomejene izbire vadbenih elementov. Vse naše naprave so ustrezno varnostno certificirane oz. deklarirane in zagotavljajo varno in uporabniku prijazno vadbo.

  • Serija Classic je del standardnega programa zunanjih fitnes naprav. Primerna je tako za starejše, kot tudi izkušene uporabnike. Serija Classic je izredno priljubljena v urbanih območjih, ob športnih poteh, vojašnicah, šolah in domovih za ostarele. Naša široka paleta fitnes naprav omogoča vadbo vseh mišičnih skupin in zagotavlja varno in uporabniku prijazno vadbo. Blagovne znamke, ki jih zastopamo so Buglo, OFC in Outdoor Fitness & Fun.
  • Serija Modern je del nadstandardnega programa zunanjih fitnes naprav. Razlikuje se po modernem izgledu in inovativnih fitnes napravah, ki ustavljajo poglede ter privlačijo obiskovalce. Serija Modern je izredno priljubljena v hotelskih kompleksih, kampih, urbanih športnih površinah in mestnih jedrih. Naša široka paleta fitnes naprav omogoča vadbo vseh mišičnih skupin in zagotavlja varno in uporabniku prijazno vadbo. Blagovni znamki, ki ju zastopamo sta Buglo in OFC.
  • Serija Super INOX je del premium programa zunanjih fitnes naprav. Naprave so narejene iz nerjavečega jekla AISI 304 in so odporne na hujše vremenske razmere. Super INOX serija je zato priljubljena na obalnih območjih in območjih z visoko vsebnostjo vlage in kislega dežja, ki pospešuje proces rjavenja. Naša široka paleta fitnes naprav omogoča vadbo vseh mišičnih skupin in zagotavlja varno in uporabniku prijazno vadbo. Blagovne znamke, ki jih zastopamo so Outdoor Fitness & Fun, Stilum in JMP.