Podaljševanje in zgostitev las

Že več kot 20 let svetujemo in uresničujemo sanje o lepih laseh s svetovno priznanim sistemom podaljševanja in zgostitve las Hairdreams. Ponudbi smo dodali tudi nov revolucionaren sistem Stop& Grow, ki s svojo patentirano formulo obnovi lasne korenine in pospeši rast las – do 23 % več las v samo 90 dneh!

  • Hairdreams je vodilna mednarodna luksuzna blagovna znamka za profesionalno podaljševanje in zgostitev las. S sedežem v Grazu, Avstriji, Hairdreams uporablja inovativno, patentirano tehnologijo za luksuzne, ročno prebrane, 100% naravne lase, ki jih je mogoče nežno in neopazno integrirati med lase uporabnic. S tem se poveča volumen, dolžina las, spremeni barva brez kemičnega posega na laseh. Hairdreams sistem odpira nove možnosti za inovativno in kreativno stiliranje. Hairdreams kreacije las so prva izbira mnogih vodilnih stilistov in znanih osebnosti. Za več informacij, obiščite Hairdreams spletno stran.
  • Stop&Grow, revolucionarni podmladek podjetja Hairdreams, je inovativen sistem proti izpadanju las, ki s svojo patentirano formulo upočasni, ustavi izpadanje ter obnovi lasne korenine. Zagotavlja kar do 23% več las v samo 90 dneh. Za več informacij o terapiji Stop&Grow lahko povprašate naše strokovnjake v Hairdreams Centru ali pa obiščete uradno spletno stran Stop&Grow.